The B

In mei 2014 heeft het nieuwe jongerencentrum genaamd “the B” zijn deuren geopend in Venray.

Het is een gebouw dat huisvesting geeft aan maximaal 450 bezoekers. Het gebouw heeft als hoofddoel het bieden van een platform voor de Venrayse jeugd om activiteiten binnen hun interessegebieden te organiseren. Daarnaast is het gebouw ook beschikbaar voor verhuur aan andere partijen.

Om het gebouw zo goed mogelijk te kunnen faciliteren is er een beheerstichting ingesteld die zich vooral bezig zal houden met de randvoorwaarden. Een van deze randvoorwaarden is dat het gebouw optimaal en maximaal wordt gebruikt. Ook het verhuur van het gebouw loopt via deze stichting.

Het jongerencentrum is ruimschoots gefaciliteerd met een bar, verlichting, geluidsapparatuur, een garderobe en sanitaire voorzieningen. Ook kunnen de ruimtes opgedeeld worden voor kleinere gelegenheden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor vergaderingen, lessen in welke vorm dan ook, feesten of partijen, bijeenkomsten, tentoonstellingen of andere ideeën die allen meer dan welkom zijn.

Heeft u interesse in het huren van een ruimte of wilt u meer informatie ontvangen neem dan vrijblijvend contact op met de beheerstichting via onderstaand e-mailadres.

info@thebvenray.nl